Beaphar fogtisztító gél kutyáknak

Gyártó
Beaphar
Menny.:
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: BEAPH 3235
A máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája vagy macskája fogai számára. A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, friss leheletet eredményezve, fogkefe használata nélkül.
Gyártó: Beaphar
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.790 Ft

Leírás és Paraméterek

Tiszta fogak és friss lehelet fogkefe használata nélkül! A Beaphar Máj ízesítésű fogtisztító gél napi védelmet biztosít kutyája vagy macskája fogai számára. A gél eltávolítja a lepedéket és segít a fogkő kialakulásának megelőzésében, friss leheletet eredményezve. Az ételek bizonyos fehérjéi és különböző baktériumok lepedékképződést okozhatnak a kutyák fogain.  A Beaphar máj ízesítésű fogtisztító gél enzimei segítenek a lepedék eltávolításában. Minden a fogazaton megtapadt lepedék kalcium sók beépülésével idővel fogkővé alakul át. A fogtisztító gél olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a kalcium megkötésével segítenek a fogkőképződés megelőzésében. 

Alkalmazás: A készítmény dobozában található adagoló csőr megkönnyíti a gél használatát, és biztosítja, hogy kedvence gyorsan hozzászokjon a fogtisztításhoz, a szájhigiénia napi rutinjának részeként. Amikor először használja a gélt, távolítsa el a fóliát, és helyezze az adagolót a tubus nyílására. Helyezzen egy vékony csíkot a fogazatra a hátsó fogaktól kiindulva. Ha egy kis rész kimaradna, az sem baj, mert az állat a nyelvével úgyis biztosítja a gél megfelelő eloszlását a szájüregben. Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

Összetétel: Aqua, glycerin, pentasodium triphosphate, cellulose gum, ovum powder, methylparaben, propylparaben, liver powder, propylene glycol, sodium chloride, subtilisin, sodium citrate, disodium phosphate, glucose oxidase, catalase, calcium chloride, sodium formate.

Tartalom: 100 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.